Waarom: De culturele erfgoedsector biedt zo veel mooie kansen. Elk advies, elk nieuw product, elk nieuw netwerk en elke nieuwe ontdekking is een stapje vooruit. Wij willen met onze kennis een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen.

Hoe: Met een unieke combinatie van 25 jaar praktijkervaring en de frisse blik van nieuw talent geven wij advies, zetten projecten op en brengen erfgoedinstellingen dichter bij elkaar. 

Wat: Het in de breedst mogelijk zin creëren, ondersteunen en begeleiden van erfgoedprojecten, en die onder de aandacht brengen van een groot publiek.

Agnes Vugts

Ik ben Agnes Vugts, 52 jaar, woonachtig in Goirle en ben in 2016 als zelfstandige begonnen met mijn bedrijf Agnes Vugts Erfgoedprojecten. Ik was jarenlang actief als museumconsulent in de provincie Limburg en ken daardoor vele musea en erfgoedinstellingen, zowel klein als groot. Naast de inhoud richt mijn interesse zich naar de organisaties en de mensen in de culturele sector. Om jonge mensen een kans te bieden op werk in de erfgoedsector, ben ik samen met partners gestart met Erfgoedtalent (www.erfgoedtalent.nl). Daarnaast studeerde ik onlangs af bij de Open Universiteit in het vak organisatieverandering en ontwikkeling.

A.F.M. Vugts Curriculum Vitae

Michelle van der Sluis

Ik ben Michelle van der Sluis, 33 jaar, woonachtig in Amsterdam en werk alweer enige tijd samen met Agnes. Na het afronden van twee culturele studies ben ik eind 2014 door deelname aan het project Erfgoedtalent in contact gekomen met Agnes. Samen hebben we het project Een klas apart richting museumeducatie gedaan. Toen Agnes besloot om als zelfstandige aan de slag te gaan ben ik betrokken gebleven bij alle projecten van AV-Erfgoedprojecten. In 2017 is het moment gekomen dat we officieel samen een vof zijn gestart, zodat we op gelijke voet nog meer mooie dingen kunnen ontwikkelen in de erfgoedsector.

M.M. van der Sluis Curriculum Vitae