LIMA
2020

LIMA, Amsterdam

LiMA
LIMA is een platform voor digitale kunst. Hierop worden nieuwe technologieën, wetenschap, digitale cultuur en kunst getoond.

De vraag
LIMA heeft de ambitie zich de komende tijd verder te ontwikkelen als platform voor onderzoek en ontwikkeling, presentatieplek en werkplaats voor digitale kunst. Een inhoudelijke en technische uitdaging, zodat het werk van pioniers, nieuwe talenten en belangrijke, nationale en internationale spelers duidelijk zichtbaar, bekend en erkend kan worden en blijven.

Organisaties worden steeds kennisintensiever en medewerkers leren steeds sneller en verhogen continu hun kennisniveau. Echter, vaak blijft deze kennis opgesloten in het hoofd van een professional, terwijl de kennis voor andere professionals zeer belangrijk kan zijn. Om werkelijk hergebruik van deze kennis te kunnen bewerkstelligen, is kennisoverdracht vereist. RaadSaam is gevraagd om een workshop te begeleiden ten behoeve van het professionaliseringstraject.

Onze uitvoering
Een gezamenlijke workshop die LIMA helpt met de vraag hoe te komen tot een meer duurzame organisatie. Met deze workshop willen we komen tot een duurzaam en fijn werkklimaat door middel van het creëren van een gezamenlijk inzicht in de huidige manier van werken en de belemmeringen. Daarbij is het bewaken van grenzen en het overdragen van kennis een belangrijk aandachtspunt.

 

Deel dit project

Werkzaamheden

Meer weten?

neem contact met ons op

Andere projecten

Gemeente Helmond, HomeComputerMuseum

Advies, Collecties

Natuurhistorisch Museum Maastricht

Conceptontwikkeling

Gemeente Maassluis

Conceptontwikkeling, Collecties

Zeeuws Archief, Middelburg

Advies, Collecties