Conceptontwikkeling

Werkwijze
Voor advies, ondersteuning of een volledige conceptontwikkeling, kunnen wij u op inspirerende wijze van dienst zijn. Een realistisch en kwalitatief hoogstaand concept is bij ons gebaseerd op het ontwikkelingsperspectief, de ambitie, de financiën en realisatiemogelijkheden die we bij u aantreffen.

Waarom een conceptontwikkeling?
In het geval van een vernieuwing of uitbreiding van uw museum leveren wij de expertise voor een stevig onderbouwd advies en voor praktische ondersteuning bij het realiseren van een plan dat moet leiden tot een nieuw concept.

Welke stappen?
Wij werken op maat, bij elke opdracht kijken wij kritisch naar de reële mogelijkheden. Wij beoordelen altijd eerst de aanleiding en uitgangssituatie, daarop baseren wij vervolgens onze visie voor de opdracht. Wij vinden het van essentieel belang de conceptontwikkeling in samenspraak met de opdrachtgever tot stand te brengen; daartoe kunnen wij bijvoorbeeld werkateliers organiseren, zowel met de eigen werknemers als met prominente belanghebbenden.

Meer weten?

neem contact met ons op

Projecten

Een haalbaarheidsonderzoek voor een dynamisch museum over de interactie tussen wetenschap, zorg en samenleving op de Hertogensite in de Leuvense benedenstad.

KU en UZ Leuven

Conceptontwikkeling

Advies en ondersteuning ten behoeve van de nieuwe presentatie in het Mauritshuis.

Gemeente Moerdijk, Mauritshuis, Willemstad

Conceptontwikkeling, Advies

Een conceptontwikkeling voor de nieuwe inrichting.

Maas Binnenvaartmuseum, Maasbracht

Conceptontwikkeling

Advisering en ondersteuning bij het tot stand komen van de planvorming

Museum van de Vrouw, Echt

Conceptontwikkeling