Conceptontwikkeling

Werkwijze
Advies, ondersteuning of een volledige conceptontwikkeling, wij zijn u op inspirerende wijze van dienst. Om te komen tot een realistisch en kwalitatief hoogstaand concept, kijken wij altijd naar het ontwikkelingsperspectief, de ambitie, financiën en realisatie.

Waarom een conceptontwikkeling?
Voor vernieuwing of uitbreiding van het museum. Wij hebben de expertise voor het geven van het benodigde advies en voor een praktische ondersteuning bij het realiseren van een plan dat leidt tot een nieuw concept.

Welke stappen?
Wij werken op maat, bij elke opdracht wordt kritisch gekeken naar de reële mogelijkheden. Wij beoordelen altijd eerst de aanleiding en uitgangssituatie, daarop baseren wij vervolgens onze visie voor de opdracht. Wij vinden het belangrijk om de conceptontwikkeling zoveel mogelijk in samenspraak te doen, zo zullen wij werkateliers organiseren, zowel met de eigen werknemers alsook met prominente belanghebbenden.

Meer weten?

neem contact met ons op

Projecten

Een haalbaarheidsonderzoek voor een dynamisch museum over de interactie tussen wetenschap, zorg en samenleving op de Hertogensite in de Leuvense benedenstad.

KU en UZ Leuven

Conceptontwikkeling

Advies en ondersteuning ten behoeve van de nieuwe presentatie in het Mauritshuis.

Gemeente Moerdijk, Mauritshuis, Willemstad

Advies, Conceptontwikkeling

Een conceptontwikkeling voor de nieuwe inrichting.

Maas Binnenvaartmuseum, Maasbracht

Conceptontwikkeling

Advisering en ondersteuning bij het tot stand komen van de planvorming

Museum van de Vrouw, Echt

Conceptontwikkeling