Workshops

Werkwijze
Wanneer kennis of expertise in meer of mindere mate ontbreekt op een bepaald vlak, kunnen wij dat hiaat opvullen door middel van een ter zake doende workshop. Daarbij kunnen uiteenlopende onderwerpen aan de orde worden gesteld. Gedacht moet worden aan bijvoorbeeld collectiewaardering, selecteren en afstoting, advisering over collecties, advisering over de Erfgoedwet, sponsorwerving, verzekeringen en ondersteuning bij organisatorische vraagstukken.

Waarom een workshop?
Workshops zijn uitermate geschikt voor ondersteuning en ontwikkeling van de organisatie. Ze geven de noodzakelijke informatie én inspiratie om een ingezet traject van nieuwe impulsen te voorzien.

Welke stappen?
Bij het geven van een workshop staat de behoefte van de klant altijd voorop. Vooraf is sprake van uitgebreid overleg. Ook hier geldt: maatwerk is ons uitgangspunt. Na afloop maken wij een korte samenvatting van dag.

 

 

 

Meer weten?

neem contact met ons op

Projecten

Het geven van een workshop en advies ten behoeve van het professionaliseringstraject van LIMA.

LIMA, Amsterdam

Advies, Workshops

Voor het museum hebben wij een lezing gegeven over het hoe en waarom van een collectiewaardering.

Museum De Looierij, Dongen

Collectiewaardering, Workshops

Wij hebben een workshop georganiseerd voor advies/inbreng inzake de herinrichting van de vaste expositie over de geschiedenis van Boxtel in Museum Boxtel (MUBO).

Museum Boxtel (MUBO)

Workshops

RaadSaam heeft een brainstorm uitgevoerd met externe stakeholders voor een nieuw aanvullend thema voor het kasteel.

Historisch goud, Kasteel Hoensbroek

Workshops